Ons bedrijf

Ons bedrijf

Harwi in Helmond bouwt duurzame zaagmachines voor diverse toepassingen in hout, kunststof en non-ferro materialen mét een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vandaar dat we sinds 1960 wereldwijd al meer dan 50.000 machines hebben verkocht. De decennialange opgedane kennis, ervaring en specialisatie combineren we met innovatie. Dit doen we voor al onze machines! 

Harwi werkt internationaal met een groot dealernetwerk dat bekend staat om zijn technische kennis, innovatie, dienstverlening en uitstekende aftersales. Zo zijn we altijd een betrouwbare partner voor onze klanten.

Harwi-kantoor

Onze missie: We gaan voor 100% klanttevredenheid

We ontwikkelen in eigen huis sterke en oerdegelijke zaagmachines met de beste onderdelen en volgens de nieuwste inzichten. De innovatieve zaagmachines staan bekend om hun gebruikersvriendelijke bediening en veiligheid. Onze machines voldoen aan de strengste veiligheidseisen, zodat u jarenlang zonder zorgen kunt vertrouwen op een krachtige en robuuste machine die altijd optimaal zijn werk doet, zelfs onder extreme omstandigheden. Harwi staat garant voor kwaliteit en service, waarbij innovatie, ontwikkeling en toepassing van de nieuwste technieken een hoge prioriteit hebben.

Bij Harwi zijn we immers pas tevreden als de klant 100% tevreden is